65plus In het Onderwijs gaat zich nóg meer specialiseren

Leuk nieuws, en dat op de Dag van de Leraar: met gepaste trots delen wij u mede dat 65plus zich nóg meer gaat specialiseren in de mooie onderwijsbranche. Uitzendbureau 65plus is een waar begrip binnen het onderwijs. De match van onze AOW-gerechtigde uitzendkrachten met onderwijsinstellingen wordt namelijk al jaren bewezen.

65plus In het Onderwijs gaat zich nóg meer specialiseren

De plus van 65plus In het Onderwijs

Al sinds 1975 zijn wij nauw verbonden aan de onderwijssector en zenden wij AOW-gerechtigde medewerkers uit. Deze uitzendkrachten worden bij onderwijsinstellingen in heel Nederland geplaatst. Deze medewerkers gaan onder andere aan de slag als surveillant, leswaarnemer, beoordelaar, huiswerkbegeleider, conciërge, receptionist of klusjesman. Met ons toegewijde onderwijsteam bedienen wij vanuit het kantoor in Huis ter Heide de hele onderwijsbranche in Nederland. Meer weten? U leest hier meer over de plus van AOW-gerechtigden op de werkvloer.

Een gouden randje

Een mooi praktijkvoorbeeld van een AOW-gerechtigde in het onderwijs is Cor van ’t Hof (71), docent Nederlands op de Pieter Zandt Scholengemeenschap in Kampen: "Ik vind het heerlijk om met een groep leerlingen om te gaan. Ik heb een goede gezondheid, waar ik dankbaar voor ben. En boven alles: ik geniet elke les weer van de leerlingen die binnenkomen. Af en toe kun je voor een klas en of individuele leerling wat doen. Ik probeer altijd achter het gedrag van een leerling te kijken. Na een persoonlijk gesprek is het mooi dat het soms weer beter gaat. Momenten met een gouden randje waarvoor je in het onderwijs werkt."

De Dag van de Leraar

Elk jaar wordt het onderwijs gevierd in de eerste week van oktober. Hierin valt tenslotte 5 oktober, de Dag van de Leraar, de Nederlandse variant van World Teachers’ Day. Op deze dag wordt het belang van goede leerkrachten en docenten benadrukt. In het hele land wordt waardering voor de leerkrachten uitgesproken en worden zij in het zonnetje gezet.

Deze dag is uitgebreid tot een week, waarin allerlei activiteiten zijn georganiseerd volgens een wisselend thema. Dit jaar is 'Samen voor de toekomst' het hoofdonderwerp. Lees meer over de activiteiten op de website van de Nationale Onderwijsweek