AOW'er Janny werkt bij de gemeente Bunnik: “Fijn om na mijn pensionering mijn expertise in te blijven zetten”

Het was tijd voor taart! AOW'er Janny startte namelijk bij de gemeente Bunnik als medewerker technische/administratieve ondersteuning. Onze accountmanager Ray (links op de foto) ging met Janny en Walter Overbeek, Afdelingshoofd Ruimtelijke Regie van de gemeente Bunnik, in gesprek onder het genot van taart.

AOW'er Janny werkt bij de gemeente Bunnik:  “Fijn om na mijn pensionering mijn expertise in te blijven zetten”

Uitzendbureau 65plus is voor Walter geen onbekende partij. Walter: "Ik heb eerder met 65plus samengewerkt en moest direct aan jullie denken toen ik invulling zocht voor de functie van medewerker technische/administratieve ondersteuning op mijn financiële afdeling. Ik ben zeer te spreken over de doelgroep van 65plus en in het bijzonder over Janny! Zij was direct inzetbaar, omdat zij gewend is om in een bestuurlijke omgeving te werken: ze kent de systemen en spreekt “de taal”. Verder is zij met haar kennis & kunde en senioriteit een echte aanwinst voor het team."

Ook Janny is erg blij met haar nieuwe baan. "Fijn om na mijn pensionering een aantal uur per week op hetzelfde niveau door te kunnen blijven werken. Ik heb de afgelopen 50 jaar financiële functies bekleed, onder andere voor de gemeente Lopik als senior financieel medewerker. In mijn huidige functie kan ik mijn opgedane expertise blijven inzetten!"