Fijne dag van de chauffeur!

Naast de Dag van de Leraar, hebben we ook de Dag van de Chauffeur, en daarbij willen we natuurlijk onze eigen chauffeurs in het zonnetje zetten.Op donderdag 14 december staan de mensen die dag in, dag uit voor ons rijden in de spotlights.

Fijne dag van de chauffeur!

De dag van de chauffeur

Op de tweede donderdag van december vieren we de vrachtwagenchauffeurs die voor ons de weg op gaan. Maar wij zetten graag alle chauffeurs in het zonnetje. Dat doen we door stil te staan bij de uitdagende taken en verantwoordelijkheden, die zij het hele jaar door vervullen. Of dit nu is om onze pakketten bij ons te bezorgen, of om ons van plek A naar plek B te brengen. 

65plus chauffeurs

Wist je dat 65plus ook een heleboel chauffeurs aan werk helpt? Wij zenden namelijk AOW-gerechtigde medewerkers uit, die maar al te graag als chauffeur willen fungeren.  Meer weten over werken als chauffeur, of het inhuren van personeel op dit vlak? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ook chauffeurs via 65plus? Rensa ging je voor

Dat er tegenwoordig een personeelstekort is, is bij iedereen bekend. Ook binnen de transport- en vervoerbranche is dit het geval. Maar Rensa Family Company maakt al lange tijd gebruik van de diensten van 65plus, om dit personeelstekort op te lossen.

Dion Evers, teamleider transport bij Rensa Family Company zegt het volgende over de samenwerking met 65plus: "We hebben eerst ook naar jongeren gekeken, in vakantietijd kan dat handig zijn, maar we kwamen daarnaast in contact met 65plus. Het bleek dat zij ons prima konden helpen. De gepensioneerden brengen ten eerste veel levenservaring mee. Ze zijn ook heel gemotiveerd en betrouwbaar. Ze maken zich op de weg ook niet zo snel druk, dat is een groot voordeel."

Hoofd Transport Bob Lammers vult aan: "Ze zijn enorm gedreven, hebben plezier in het werk en het geld dat ze ermee verdienen zien ze als een extra funfactor. Daarvan gaan ze op vakantie of ze gaan iets leuks doen met kleinkinderen. Er is ook een medewerker die met dat geld een mancave heeft gebouwd. Maar voorop staat natuurlijk dat ze hun werk goed doen, we zijn daar heel tevreden over." 

Ook een 65-plusser op de werkvloer?

Heb jij ook versterking nodig? Plaats je vacature en wij zoeken de meest geschikte kandidaat. AOW-gerechtigd en wil je graag betaald bezig blijven, bijvoorbeeld als chauffeur? Bekijk dan ons vacatureaanbod