Kees werkt als parkeerbeheerder: “65plus is al jaren een positieve werkgever!”

Bij 65plus hebben we ontzettend veel senioren die op verschillende functies werken. Wij vonden het weer hoog tijd om één van onze werkende AOW'ers in het zonnetje te zetten. Dus bij deze! Dit is Kees, hij werkt bij P1 in Alkmaar. We vroegen hem naar zijn opdrachtgever, wat hij zoal doet tijdens zijn werkuren en hoe hij het ervaart om als 65-plusser nog aan het werk te zijn.

Kees werkt als parkeerbeheerder: “65plus is al jaren een positieve werkgever!”

Met een glimlach

Onze Teamlead Recruitment Kaylee vertelt: "Kees werkt al een lange tijd voor 65plus en met veel succes en plezier! Hij staat altijd klaar voor zijn collega’s, is flexibel en doet zijn werk altijd met een glimlach. Wij zijn erg blij met Kees en P1, waarvoor hij werkt als parkeerbeheerder, ook!"

Aan het werk bij P1

65plus plaatst de beste portiers en beheerders bij uiteenlopende opdrachtgevers in Nederland. Dit kan bij kantoren zijn, musea maar dus ook bij parkeergarages, waaronder bij P1. Dit landelijk opererende bedrijf beheert parkeervoorzieningen en biedt gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. De vacature omschreef een kandidaat met een servicegerichte instelling, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zonder bezwaar tegen een enigszins wisselend rooster. En dat klonk Kees als muziek in de oren. En ook in de praktijk bleek deze functie de ideale match voor hem. “P1 en 65plus zijn voor mij al jaren een positieve werkgever,” vertelt hij.

Naast het zijn van een gastheer voor alle bezoekers die bijvoorbeeld via de intercom contact proberen te zoeken en een (door Kees) schone parkeergarage toch wel het fijnst vinden, is Kees ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de garage en de dagelijkse dienstrapportage.

Senioren gezocht of als AOW'er aan het werk?

Wil jij bij jouw bedrijf ook de kennis, ervaring en het natuurlijk overwicht van senioren inzetten? Of begint het bij jou als AOW-gerechtigde, na het lezen van dit artikel, ook te kriebelen om weer te werken? Bekijk dan deze pagina, over het vinden van personeel, of deze pagina, waar alle vacatures van onze opdrachtgevers te vinden zijn.