Luister nu de NBBU podcast Werk en inkomen in de 21e eeuw

Heeft het vaste contract nog bestaansrecht? Gaan we naar een basisregeling en misschien wel een basisinkomen? Wat is de waarde van uitzendbureaus in de praktijk? Op deze en vele andere vragen probeert Victor Broers een antwoord te vinden in de nieuwe podcast van de NBBU: Werk en inkomen in de 21e eeuw. De podcast bestaat uit een serie gesprekken over het nieuwe denken over werk, het arbeidsrecht en ons sociaal stelsel. 

Luister nu de NBBU podcast Werk en inkomen in de 21e eeuw

Toekomstdenker

Victor Broers is een toekomstdenker op het gebied van Mens, Economie en Maatschappij. Hij werkte als adviseur voor het Ministerie van Financiën, schreef diverse boeken, waaronder Waarheid, Waarden & Welvaart en hij adviseert overheden en bedrijven over grote sociale, politieke en economische paradigmaveranderingen. In de podcast gaat hij in gesprek met uiteenlopende experts, waarbij de onderwerpen naadloos aansluiten op de lijn van de conferentie Arbeidsmarkt van Morgen die de NBBU al jaren faciliteert.

De waarde van uitzendbureaus in de praktijk

In de eerste afleveringen praat Broers met diverse gasten over een nieuw sociaal stelsel voor Nederland, fulltime versus parttime werk, de nieuwe generatie werkenden en de moderne polder. Ook is Rommie Woudstra, oprichter van uitzendbureau @WORK aanwezig om over de waarde van uitzendbureaus in de praktijk te praten. 

Over de NBBU

De NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) is invloedrijk op de (flexibele) arbeidsmarkt, geeft vorm aan vernieuwingen in de flexbranche, vertegenwoordigt, faciliteert en adviseert zijn leden, waarborgt kwaliteit en versterkt het ondernemerschap van de leden. Uitzendbureau 65plus is al jarenlang lid van de branchevereniging.

Blijf op de hoogte

Meer weten over de podcast? Lees alles op de website van de NBBU. Blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen en abonneer op de podcast via uw favoriete platform!