Maak kennis met onze 65-plussers

Steeds meer 65-plussers werken door na het bereiken van de AOW-leeftijd. Ook steeds meer werkgevers uit uiteenlopende branches zien de meerwaarde van senioren op de werkvloer. Wellicht vraagt u zich af: waarom werken de 65-plussers door en waar gaan ze zoal aan het werk? Maak nu kennis met een aantal van onze vedetten én opdrachtgevers.

Maak kennis met onze 65-plussers

Senioren en het onderwijs: de ideale match

Lamark huurt al geruime tijd ervaren toezichthouders, ofwel surveillanten, in van Uitzendbureau 65plus. Weten waarom Lamark voor 65plus kiest? Test Center Manager Michael Jansen legt het uit en u maakt meteen kennis met onze vedetten Sienie en Marianne: "Ik raad het leeftijdsgenoten zeker aan om nog mee te doen in de maatschappij."


65-plussers op de weg

Naast surveillanten in het onderwijs, hebben wij onder andere ook chauffeurs die werken bij diverse organisaties. Zo werkt chauffeur Martin als chauffeur bij Sealskin Benelux. Marketing Manager Sieglinde Baetens: "De samenwerking met Martin liep echt fantastisch, boven verwachting. De ervaring die zij hebben als chauffeur die vind je gewoon niet overal."


Kennismaken met meer vedetten?

Kijk dan zeker op onze vedetten-pagina en maak kennis met een aantal van onze uitzendkrachten! Zij vertellen u graag waarom zij doorwerken. Bent u werkgever en wilt u ook een ervaren AOW'er bij u op de werkvloer? Meld dan uw vacature bij ons aan en wij zoeken graag vrijblijvend voor u naar de meest geschikte kandidaat voor uw personeelsaanvraag.

Ook aan het werk blijven?

Wilt u als senior aan de slag? Bekijk dan zeker onze vacatures! Uitzendbureau 65plus is er al sinds 1975 voor de fitte en vitale 65-plusser die nog niet klaar is met werken. Wij hebben onder andere banen in het onderwijs en de transport-, vervoer- en logistiekbranche. Ook zoeken wij doorlopend senioren die graag aan de slag gaan binnen facility, hospitality, en office functies. Bent u hbo- of wo-opgeleid en wilt u uw kennis en ervaring in blijven zetten? Neem dan eens een kijkje bij onze specialisatie 65plus Professionals.