Luister nu de Podcastreeks over Diversiteit en Inclusie van NBBU

De NBBU (de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) maakt al langere tijd podcasts, maar nu hebben ze een onderwerp aangesneden waar we tegenwoordig niet meer omheen kunnen; diversiteit en inclusie. De reeks bestaat uit vier afleveringen met invloedrijke mensen op dit gebied, die allemaal staan te trappelen om hun kennis te delen met werkgevers en andere geïnteresseerden.

Luister nu de Podcastreeks over Diversiteit en Inclusie van NBBU

Nog even over het belang van Diversiteit en Inclusie

Deze twee onderwerpen domineren vandaag de dag de werkende wereld. Als het goed toegepast wordt, kan het onze samenleving verder brengen, maar het komt ook gepaard met de nodige uitdagingen. Je bent namelijk verplicht om anders te kijken naar situaties en je te verplaatsen in andermans schoenen. De NBBU wil hun leden hierbij helpen, en deze podcastreeks lijkt hiervoor een uitgelezen kans. Ze hopen hun leden te inspireren om zo snel mogelijk met diversiteit en inclusie aan de slag te gaan. 

In gesprek met experts

In het eerste seizoen spreekt de host van de podcastreeks, Victor Broers, vier experts op dit vlak. In de gesprekken met de gasten komt hij erachter wat hun definitie van diversiteit en inclusie is, hoe we er voor staan in Nederland en wat voor uitdagingen het met zich meebrengt. 

Luisteren?

Wil je eerst meer weten over deze podcastreeks? Lees alles op de website van de NBBU

Over de NBBU

De NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) is invloedrijk op de (flexibele) arbeidsmarkt, geeft vorm aan vernieuwingen in de flexbranche, vertegenwoordigt, faciliteert en adviseert zijn leden, waarborgt kwaliteit en versterkt het ondernemerschap van de leden. Uitzendbureau 65plus is al jarenlang lid van de branchevereniging.