Spot onze 65-plussers tijdens een dagje uit

Hoewel het weer dezer dagen nogal wisselvallig te noemen is, plannen we toch massaal leuke uitjes. Dat kan namelijk binnen, in bijvoorbeeld een museum, of buiten, bij pretparken. En in dat geval is de kans groot dat je één van onze 65-plussers spot! Wij hebben namelijk enorm veel opdrachtgevers in die branche.

Spot onze 65-plussers tijdens een dagje uit

De Droomvlucht in met Peter

Ook de Efteling valt onder onze grote pool van werkgevers. En Peter Machielsen is hier deel van de afdeling Uitvoering. Peter zorgt ervoor dat de Droomvlucht goed onderhouden en veilig is! En dat de andere attracties er piekfijn uitzien, natuurlijk.

Amsterdams Museumbezoek

Midden in het centrum van Amsterdam vind je het Rembrandt Museum. En als je goed oplet, kan je ook Norelies Matulessy spotten: "Ik ben met pensioen en werk al 1,5 jaar met veel plezier 1 à 2 dagen per week als suppoost voor het Rembrandthuis via 65plus!" Ze zorgt ervoor dat iedere bezoeker het naar zijn zin heeft en dat de prachtige kunstwerken hier intact blijven.

Daar is een leeg plekje!

Al helemaal bij toeristische attracties als de Zaanse Schans is parkeren een uitdaging. Gelukkig schiet André Haarsma je in ieder geval altijd te hulp als parkeerwachter bij deze trekpleister.

Een leuke theatervoorstelling

Bij TheaterHangaar kan je terecht voor Soldaat van Oranje De Musical. En onze 65-plusser Johan Overvliet zorgt ervoor dat jij je binnen welkom voelt en weet waar je moet zijn, want hij fungeert als portier bij dit theater.

Ook zo’n leuke baan?

Wij hebben dus genoeg leuke opdrachtgevers om voor aan de slag te gaan met een breed scala aan werkzaamheden. Jeuken je handen bij het lezen van dit artikel, en wil je ook graag aan de slag? Bekijk dan ons vacatureaanbod.