Stedin over 65plus engineer Arie

We zijn alweer ruim een halfjaar live met 65plus Professionals! Wat is het fantastisch om te zien dat de uitgebreide kennis en ervaring van senioren ook bij functies op hbo- en wo-niveau van harte welkom zijn. Zo werkt engineer Arie vanaf het begin van het ontstaan van ons nieuwe label bij Stedin via 65plus Professionals. Hij en zijn teamleider vertellen meer over het succes van de samenwerking.

Stedin over 65plus engineer Arie: Hij leert de rest van het team een hoop!

Waardevolle toevoeging

Thomas Beneder, teamleider Engineering bij Stedin: "We zijn heel blij met Arie! Wij hebben veel behoefte aan ervaren mensen en dat is meteen het grote voordeel van 65-plussers: zij zitten al zo lang in het vakgebied. Ze leren de rest van het team een hoop!" Gelukkig kan hij voorlopig nog rekenen op de uitgebreide kennis en ervaring van Arie: “Ik ga gewoon door tot het nog kan en zolang ik blijf genieten van het werk! Genieten van mijn werk betekent voor mij onderdeel zijn van het bedrijf en er kunnen zijn voor mijn collega’s.”

Over 65plus Professionals

Via ons nieuwe label 65plus Professionals maken wij de ideale match tussen werkgevers en hoogopgeleide 65-plussers die nog graag door blijven werken. Dus bent u op zoek naar een hoogopgeleide medewerker met jarenlange ervaring die ook nog eens de optimale flexibiliteit biedt? Of heeft u de AOW-leeftijd bereikt en wilt u uw expertise op flexibele basis in blijven zetten als professional? Dan kunt u terecht bij 65plus Professionals! Plaats uw vacature en wij zoeken binnen 48 uur vrijblijvend de meest geschikte kandidaten voor uw personeelsaanvraag. Wilt u als senior (weer) aan de slag op hbo- of wo-niveau? Bekijk dan ons volledige Professionals vacature-aanbod.