Uitzendbureau 65plus verwelkomt nieuw algemeen directeur

Veelbelovende veranderingen: Nieuwe directie brengt de uitzendbranche opnieuw in beweging. 

Zaandam, 3 juni 2024 – Het Nederlandse Uitzendbureau 65plus en de Belgische Nestor Groep kondigen met trots aan dat Simone van der Ven vandaag als algemeen directeur is gestart.

Uitzendbureau 65plus verwelkomt nieuw algemeen directeur

Simone van der Ven brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee. Voor haar aanstelling bij Uitzendbureau 65plus was zij algemeen directeur van ErvarenJaren. Een Nederlands label van de in België gevestigde Nestor Groep, de internationaal opererende moedermaatschappij van Uitzendbureau 65plus. Haar leiderschap en visie hebben ErvarenJaren naar nieuwe hoogten gebracht en de positie van oudere werknemers op de arbeidsmarkt versterkt. Daarvoor heeft Simone jarenlange ervaring opgedaan in het bouwen en aansturen van salesgerichte teams en het leiden van grote dynamische organisaties.

De perfecte kandidaat

De directie van de Nestor Groep heeft alle vertrouwen in Simone van der Ven en gelooft dat zij de bedrijfsfilosofie van Nestor uitermate goed vertegenwoordigt. “Met haar expertise in het leiden van organisaties in transitie, haar schat aan kennis en diepgaande interesse in het vakgebied plus haar verfrissende kijk op het vakgebied maken haar de perfecte kandidaat.”

“Ik ben vereerd om deze rol op mij te nemen en kijk ernaar uit om samen met het team verder te bouwen aan de toekomst van Uitzendbureau 65plus,” zegt Simone van der Ven. “Onze missie blijft ongewijzigd: het creëren van waardevolle werkgelegenheidskansen voor senioren, waarbij de klant en kandidaat centraal staan in alles wat we doen.”

Nieuwe fase voor 65plus

Simone van der Ven zal zich richten op het versterken van de kernwaarden van Uitzendbureau 65plus: de klant en kandidaat centraal zetten, innovatie stimuleren, partnerships vormen, kwaliteit verhogen en de groeimindset verder cultiveren. Simone is vastbesloten om verder te bouwen aan innovatieve oplossingen die senioren ondersteunen bij hun zoektocht naar zinvol werk en werkgevers te ontzorgen met betrouwbare en vitale flexkrachten.

Haar jarenlange ervaring bij groeiende, wereldwijd uitbreidende dienstverleners zal waardevol zijn voor Uitzendbureau 65plus. Met deze kernwaarden ziet Uitzendbureau 65plus met vertrouwen de nieuwe fase onder leiding van Simone van der Ven tegemoet. “Haar expertise met nichemarkten en specifieke doelgroepen is hierbij een belangrijke troef,” aldus de directie van Nestor.

In lijn met deze nieuwe fase zal uitzendorganisatie ErvarenJaren dit jaar worden toegevoegd als label onder de Uitzendbureau 65plus-paraplu. Dit versterkt de inzet van Uitzendbureau 65plus om haar dienstverlening en bereik verder te vergroten op de Nederlandse markt en een belangrijk onderdeel te zijn voor de Europese groeiambitie van de Nestor Groep.

Over Uitzendbureau 65plus

Uitzendbureau 65plus is dé arbeidsmarktintermediair in de Nederlandse senioren nichemarkt sinds 1975. 65plus biedt werkzoekenden de mogelijkheid door te werken na het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd. De sterk groeiend populatie ervaren en gemotiveerde arbeidskrachten maakt Uitzendbureau 65plus landelijk beschikbaar voor een grote diversiteit aan organisaties. 

Over Nestor

Nestor werd in 2016 opgericht door Nicolas Moerman en Mathieu Vandenhende om meer zestigplussers en gepensioneerden aan het werk te krijgen in een snel veranderende Belgische arbeidsmarkt. Sinds 2020 maakt ook het Nederlandse uitzendbureau ErvarenJaren deel uit van de Nestor uitzendgroep. In 2023 is daar Uitzendbureau 65plus aan toegevoegd. Nestor heeft de ambitie om op Europees niveau een leidende rol te spelen in het creëren van werkgelegenheid voor senioren, waarbij internationale samenwerking en innovatie centraal staan.

 


Foto: Nicolas Moerman & Mathieu Vandenhende, Nestor Groep