Will en Ria: door 65plus niet alleen familie, maar ook collega's

"Wij willen ons graag even voorstellen. Wij zijn Will en Ria, beide werkzaam als bode voor de gemeente Heemstede en Bloemendaal."

Will en Ria: door 65plus niet alleen familie, maar ook collega's

Will vertelt: "Voordat ik met pensioen ging, werkte ik in een leidinggevende functie bij een werkgever waar ik medewerkers via Uitzendbureau 65plus inhuurde. Toen wist ik al: als ik ooit met pensioen ben, ga ik ook via dit uitzendbureau aan de slag. Toen het eenmaal zover was, was ik nog te vitaal om thuis te gaan zitten, en meldde ik me aan bij 65plus."

"Na een intakegesprek werd mij een baan aangeboden als gastheer op de Museum Plus Bus. Deze functie was mij op het lijf geschreven bleek later. Wat een mooie tijd heb ik gehad. Leuke contacten met de chauffeurs en mooi om iets voor de ouderen te kunnen betekenen. Toen er een vacature vrijkwam, heb ik mijn nicht Ria getipt. Geknipt voor deze baan en een leukere collega kun je bijna niet hebben!"

Inmiddels werken Will en Ria nog steeds samen, maar bij een andere opdrachtgever. Will: "Na een korte vakantie kwam het aanbod om als bode bij de gemeente Bloemendaal/Heemstede te solliciteren. Ook dit bleek weer een schot in de roos. Een functie die heel goed bij mij past. Een mooi team waar wij opgenomen worden als collega's en niet gezien worden als uitzendkrachten."

"Zo fijn om een aantal uren per week nog een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij! Ik hoop nog vele jaren via het uitzendbureau aan de slag te kunnen blijven."