Via 65plus werken in de logistiek

Houd je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Goed nieuws, want dan hebben we de ideale baan voor jou. Ook binnen de logistiek heeft 65plus namelijk een heleboel opdrachtgevers en bijbehorende vacatures. Mocht je gepensioneerd zijn en op zoek zijn naar een fijne baan in de logistiek, dan ben je bij onze vacaturepagina dus aan het juiste adres!

Via 65plus werken in de logistiek

Van grote meerwaarde

Wij hebben een grote groep loyale 65-plussers in onze pool die hun kwaliteiten in willen zetten binnen de logistiek. Wat die kwaliteiten dan precies zijn? Het zijn allemaal ervaren aanpakkers met een goede dosis levens- en werkervaring. Elk met enorm veel kennis en een natuurlijk overwicht. Daarnaast begrijpen ze de werkprocessen en kunnen ze het werk fysiek ook nog prima aan. Voor jou als AOW'er kan werken in de logistiek dus een unieke kans zijn om actief te blijven. 

Alle functies die je maar kunt bedenken

Bij 65plus hebben we een diversiteit aan opdrachtgevers, ook binnen de logistiek. Zo kan je via 65plus als magazijnmedewerker, productiemedewerker, montagemedewerker, logistiek medewerker, servicemonteur, heftruckchauffeur of verkeersteller aan de slag. Wij hebben in ieder geval de juiste ervaring en expertise om jou aan de perfecte opdrachtgever te koppelen die bij jou past. 

Een logistiek medewerker aan het woord

Een van onze uitzendkrachten is Johannes, die al twee jaar binnen de logistiek werkzaam is. Hij werkt bij een bedrijf dat medische hulpmiddelen verspreidt door heel Nederland. Hij zorgt ervoor dat het instrumentarium steriel is, wat in dit geval vrij belangrijk is. Daarnaast bezorgt hij de hulpmiddelen bij klinieken en ziekenhuizen. "Dit doe ik nu 2 jaar en ik werk met heel veel plezier."

Ook binnen de logistiek aan het werk?

Bekijk dan onze logistiek-vacatures! We zijn al sinds 1975 actief binnen de arbeidsbemiddeling van senioren en krijgen daardoor snel de juiste persoon op de juiste plek.