Werken in het onderwijs via 65plus

Bij 65plus hebben we een variëteit in opdrachtgevers waar je u tegen zegt. Zo ook het onderwijs. Kan jij niet wachten om als AOW'er (weer) in het onderwijs aan de slag te gaan? Goed nieuws: in dit artikel leggen we daar alles over uit.

Werken in het onderwijs via 65plus

Waarom het onderwijs?

Als senior in het onderwijs kan jij van onschatbare waarde zijn voor de scholieren. Van mensen in het onderwijs wordt namelijk heel wat verwacht: van lesgeven tot nakijken en orde houden. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw levens- en werkervaring hierbij aan bij kunnen dragen.

Van toezichthouder tot huiswerkbegeleider

Ben je benieuwd waar je dan zoal terecht kunt komen? Wij werken in alle vakgebieden in het onderwijs. Het maakt niet uit wat je voorkeur heeft, wij kunnen de juiste match met de perfecte opdrachtgever voor je maken. Zodat jij aan de slag kunt als surveillant, toezichthouder, receptionist, conciërge, beoordelaar, docent, leswaarnemer, examinator, huiswerkbegeleider… Voor ieder wat wils! 

Onze surveillanten aan het woord

Onze examensurveillant Doris was heel blij dat ze weer aan de slag kon! Deze vedette is namelijk heel gemotiveerd om aan het werk te blijven: “Ik blijf graag bezig en wil mijn steentje bijdragen”. Haar collega Ineke vertel wat surveilleren zo leuk maakt volgens haar: "Ik vind surveilleren zo leuk, omdat ik dan onder de studenten ben en daar blijf ik jong bij!"

Jouw pluspunten in het onderwijs

De meeste 65-plussers die na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd weer aan de slag willen in het onderwijs, hebben al eerder in het onderwijs gewerkt. Zij weten al precies wat het reilen en zeilen van het vak is. Als jij weet hoe je je mannetje (of vrouwtje) moet staan als het gaat om digitale leermiddelen, kennis hebt van de onderwijscultuur en beschikt over de benodigde kwalificaties, komen we graag in contact! 

Ook aan de slag?

Denk jij na het lezen van dit artikel: dat wil ik ook wel? Bekijk dan onze vacatures binnen het onderwijs