Uitzendbureau voor onderwijspersoneel

65plus In het Onderwijs is een label van Uitzendbureau 65plus. Al sinds 1975 maakt Uitzendbureau 65plus de match tussen opdrachtgevers en ervaren flexkrachten die aan de slag willen in het onderwijs. Deze werknemers hebben de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt en willen graag doorwerken. Bij uiteenlopende opdrachtgevers in Nederland plaatsen wij ervaren onderwijspersoneel (OP) en onderwijsondersteunend personeel (OOP), zoals examinatoren, surveillanten, leswaarnemersbeoordelaars, docenten, huiswerkbegeleiders, conciërges, receptionisten en klusjesmannen.

 

Vind ervaren onderwijsmedewerkers

Bent u werkgever en bent u op zoek naar onderwijspersoneel? Onze ervaren kandidaten kunnen op een eenvoudige, effectieve én kostenbesparende manier voor u werken, zowel voor langdurige als kortlopende opdrachten. Neem vrijblijvend contact op en onze HR-specialisten vertellen u graag meer over de grenzeloze mogelijkheden. En zoekt u voor uw instelling een grote groep met bijvoorbeeld surveillanten, examinatoren of huiswerkbegeleiders? Met 65plus In het Onderwijs is het mogelijk om op ieder moment over het juiste aantal ervaren werknemers te beschikken. Wel zo prettig.

Schrijf u in als kandidaat

Wilt u werken via 65plus In het Onderwijs? U kunt onder uw eigen voorwaarden blijven doorwerken, waarbij u zelf bepaalt hoeveel uur u wilt werken en wanneer. Wij zijn doorlopend op zoek naar vakkundige, loyale, flexibele én gedreven medewerkers. Bekijk onze onderwijsvacatures en solliciteer direct op de vacature van uw keuze. Ziet u momenteel geen passende vacature en staat u nog niet in ons kandidatenbestand? Schrijf u in als werkzoekende. Wanneer uw profiel en arbeidswensen aansluiten op de wensen en eisen van onze opdrachtgevers, dan nemen wij contact met u op.

Het DNA van onze kandidaten

Ontdek de meerwaarde van 65plus In het Onderwijs

 • Vakkundigheid

  Vakkundigheid

  Onze flexkrachten hebben jarenlange ervaring en kennis.

 • Loyaal

  Loyaal

  Onze kandidaten hebben loyaliteit hoog in het vaandel staan. 

 • Flexibel

  Flexibel

  U kunt kiezen voor parttime, fulltime of tijdelijke flexkrachten.

 • Gedreven

  Gedreven

  De flexkrachten willen graag werken en zijn zeer gedreven.

 • Kostenbesparend

  Kostenbesparend

  Al gauw 25% besparing op uw flexkrachten met behoud van kwaliteit.

Deze klanten gingen u voor

Volledig inzicht en controle met de 65plus planningstool

Van inplannen tot uren factureren

65plus In het Onderwijs gebruikt professionele software om de personeelsplanning bij haar klanten te optimaliseren. Door de inzet van onze planningstool heeft u 24/7 inzicht in uw personele bezetting. U kunt daardoor snel opschalen waar nodig en gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij vinden voor u de ideale match.

Snel uw uitzendtarief berekenen?