Uitzendbureau 65plus volgt sinds 1975 de laatste ontwikkelingen en trends binnen de niche-markt. Wij zien het dan ook onze taak om onze kennis en ervaring met u te delen.

Uitzendbureau 65plus bundelt al deze gegevens in het 65plus Kenniscentrum. In onderstaande blokjes kunt u de hoofdthema's selecteren en interessante artikelen, weblinks, veel gestelde vragen en belangrijk onderzoeksgegevens terugvinden over onze doelgroep de AOW-gerechtigde.

Mist u belangrijke informatie voor onze doelgroepen? Geef dit dan aan ons door en klik hier. Uitzendbureau 65plus staat altijd open voor aanvullingen.

Alles over de AOW

De AOW (Algemene Ouderdomswet) is een basispensioen van de Rijksoverheid. Heeft u in Nederland gewoond of gewerkt? Dan ontvangt u AOW van de SVB (Sociale Verzekeringsbank) vanaf uw AOW-leeftijd tot uw overlijden. Wilt u uw AOW-leeftijd berekenen en meer weten? Klik dan op Lees verder.

Duurzame Inzetbaarheid

Uitzendbureau 65plus doet in samenwerking met de HAN onderzoek naar Duurzame Inzetbaarheid van Senioren. Meer weten? Klik op Lees verder.

 

 

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Voor uw gemak hebben wij de meest gestelde vragen aan Uitzendbureau 65plus voor u in een overzicht geplaatst. Klik op Lees verder om de antwoorden terug te vinden.

 

Wet Werk en Zekerheid

Het kabinet streeft naar structurele verbeteringen van de arbeidsmarkt en de sociale zekerheid.
Een goed werkende arbeidsmarkt is van groot belang voor economische groei. Meer weten over
de sociale zekerheid in Nederland? Klik dan op Lees verder.