Herkenning en inspiratie in Ivo Niehes podcast over pensioen 

Of het buiten nu met bakken uit de hemel komt vallen, of de zon met alle macht schijnt... Tijdens een wandeling of heerlijk met uw ogen dicht in de comfortabele relaxfauteuil: er is altijd tijd te vinden voor een goede podcast. En die heeft Ivo Niehe zeker weten! Wij vertellen u er alles over.

Herkenning en inspiratie in Ivo Niehes podcast over pensioen

Het ‘probleem’ van gepensioneerden 

Ivo Niehe merkte dat veel mensen die met pensioen waren gegaan, tegen een aantal dingen aan liepen. De hoeveelheid aan vrije tijd zorgt er namelijk bij veel gepensioneerden voor dat ze niet weten wat ze met die uren aan moeten. Wilt u iets nieuws leren, doorwerken, of juist genieten van de rust? Gelukkig bent u niet de enige die hier tegenaan loopt. Ivo Niehe besloot dan ook met meerdere mensen in gesprek te gaan over hun hobbels, maar ook kansen, tijdens het pensioen.

Je Derde Leven

In zijn podcast spreekt Ivo Niehe met bekende en onbekende Nederlanders over hun pensioen. Hij ontfutselt wat zij zien als de grootste kansen, maar ook de grootste bedreigingen gedurende de laatste tien, twintig, dertig jaar van hun leven. In zijn podcast vinden veel gepensioneerden herkenning én de podcast kan voor de nodige inspiratie zorgen. Luisteren dus! Wekelijks komt er een nieuwe aflevering online. Benieuwd? Beluister de podcast hier via uw favoriete podcast-app.

Over Ivo Niehe

Ivo Niehe, presentator in hart en nieren, weet als geen ander hoe het is om tegen de pensioenleeftijd aan te lopen of daar al voorbij te zijn. Met zijn 76 jaar zijn de spreekwoordelijke geraniums echt niets voor hem, want naast zijn podcast is Ivo Niehe nog steeds druk bezig met zijn tv-carrière. Hij was vorig jaar zelfs al meer dan veertig jaar op de beeldbuis te zien.