Gaat u in de vakantie eropuit? Spot onze vedetten!

Het mooie, zomerse weer is aangebroken en de zomervakantie ligt in het verschiet. Dat betekent dat we massaal op pad gaan in binnen- en buitenland. Gaat u er in Nederland op uit? Dan is de kans groot dat u een van onze vedetten tegenkomt. Onze gastheren en -vrouwen, kassamedewerkers, suppoosten en horecamedewerkers werken namelijk bij verschillende musea, theaters en pretparken in heel Nederland!

Gaat u in de vakantie eropuit? Spot onze vedetten!

Op zoek naar avontuur?

Tijd voor een dagje avontuur? Dat is zeker te vinden bij Avonturenpark Hellendoorn. Maar dat niet alleen, ook onze vedette Richard is hier te vinden. Hij werkt met veel enthousiasme als attractiemedewerker. Hij zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en houdt oog voor de veiligheid. Zijn er vragen over het park of een attractie? Richard staat voor u klaar.

Cultuur snuiven in een museum

Voor de kunstliefhebbers is het Rembrandthuis in Amsterdam een echte aanrader. Andersom raadt het Rembrandthuis onze uitzendkrachten, die daar al jarenlang als suppoost werken, ten zeerste aan. Zo vertelt hoofdsuppoost/planner Arthur: "De uitzendkrachten zijn gemotiveerd en hebben een schat aan ervaringen, waar wij als opdrachtgever dan weer veel aan hebben. Het zorgt ook voor een goede balans binnen ons team, dat bestaat uit jonge gedreven suppoosten. Zo leren ze van de 65plus uitzendkrachten en de ervaringen die zij hebben."

Ronddwalen op de Zaanse Schans

Is het mooi weer en bent u altijd al benieuwd geweest naar de Zaanse ambachten, molens en musea? Dan is de Zaanse Schans een 'must see'. Deze bijzondere plek faciliteert tot in de puntjes een mooie beleving voor de bezoekers. Daarbij horen onder andere parkeerwachters en die functie hebben onze 65-plussers op zich genomen. Zo vertelt de hoofd facilitaire dienst van de Zaanse Schans: "Al enkele jaren versterken 65plus uitzendkrachten ons team tijdens het hoogseizoen. Zij doen dit met veel enthousiasme, flexibiliteit en betrokkenheid. Door hun inzet zijn zij een waardevolle aanvulling aan het team in de drukste maanden van het jaar."

Een theaterbezoek

Ook tijdens een bezoek aan het theater kunt u een 65plus vedette tegen het lijf lopen. Zo is portier Fred een paar avonden per week te vinden bij TheaterHangaar. Benieuwd naar zijn overwegingen om na een carrière als econoom aan de slag te gaan als portier? Lees het in de column die Fred voor ons schreef: "Bij thuiskomst is er altijd wel een leuk verhaal te vertellen!"

De 65plus vedetten

De 65plus uitzendkrachten werken dus voor een breed palet opdrachtgevers uit heel Nederland. Door de inzet van onze representatieve 65-plussers wordt er gezorgd voor werkdrukvermindering van het eigen personeel én hebben klanten de beleving die ze gewend zijn. Ook versterking nodig? Plaats uw vacature en wij zoeken graag vrijblijvend voor u naar de meest geschikte kandidaat voor uw personeelsaanvraag.

Bent u AOW-gerechtigd en klinkt betaald bezig blijven u als muziek in de oren? Bekijk dan ons vacatureaanbod of schrijf u in