Over 65plus In Goede Handen

65plus In Goede Handen is onderdeel van Uitzendbureau 65plus. Als uitzendbureau hebben wij sinds 1975 ervaring in de arbeidsbemiddeling van mensen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt. In deze lange bestaansgeschiedenis hebben wij al veel kandidaten geworven en geplaatst bij facilitaire organisaties, zoals receptionisten, telefonisten, baliemedewerkers, secretaresses, gastheren en gastvrouwen, huismeesters, klusjesmannen, conciërges, portiers en suppoosten. Deze flexkrachten zijn ervaren, loyaal, flexibel én gedreven.

Zoek en vind uw flexkrachten

Bent u als werkgever op zoek naar facilitaire medewerkers die zowel fulltime, parttime of tijdelijk voor u kunnen werken? 65plus In Goede Handen biedt deskundige flexkrachten met ervaring in facilitair, hospitality en dienstverlening. Wij kunnen u hierbij zelfs een grote groep medewerkers in één keer leveren – dit doen wij via 65plus Poolmanagement. Neem contact met ons op en vertel ons wie u zoekt. Wij vertellen u meer over de mogelijkheden en helpen u aan de juiste kandidaten.

Aan de slag via 65plus

Ga aan de slag via 65plus In Goede Handen en u kunt onder uw eigen voorwaarden blijven doorwerken. U bepaalt hierbij zelf hoeveel uur u wilt werken en wanneer. Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct op de vacature van uw dromen. Ziet u op dit moment geen passende vacature en staat u nog niet in ons kandidatenbestand? Schrijf u in als werkzoekende. Wanneer uw profiel en arbeidswensen aansluiten op de wensen en eisen van onze opdrachtgevers, dan nemen wij contact met u op.

Het DNA van onze kandidaten

 • Ervaren

  Ervaren

  Onze flexkrachten hebben jarenlange ervaring.

 • Loyaal

  Loyaal

  Onze kandidaten hebben loyaliteit hoog in het vaandel staan.

 • Flexibel

  Flexibel

  U kunt kiezen voor parttime, fulltime of tijdelijke flexkrachten.

 • Gedreven

  Gedreven

  De flexkrachten willen graag werken en zijn zeer gedreven.

 • Kostenbesparend

  Kostenbesparend

  Al gauw 25% besparing op uw flexkrachten met behoud van kwaliteit.

Volledig inzicht en controle
met de 65plus Planningstool

Van inplannen tot uren factureren

65plus In Goede Handen gebruikt professionele software om de personeelsplanning bij haar klanten te optimaliseren. Door de inzet van onze planningstool heeft u 24/7 inzicht in uw personele bezetting. U kunt daardoor snel opschalen waar nodig en gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij vinden voor u de ideale match.

Snel uw uitzendtarief berekenen?