65plus: meer dan 45 jaar aan verhalen!

Het is onze missie een unieke oplossing voor uiteenlopende flexwerk vraagstukken te bieden en op deze wijze de arbeidsparticipatie van AOW-gerechtigden te vergroten. Al sinds 1975 vervullen wij deze missie en dat betekent dat het werken met mensen al meer dan 45 jaar centraal staat binnen onze werkzaamheden. Het zal u dan ook niet verbazen dat 65plus heel wat verhalen te vertellen heeft, die we graag met u delen. En dat geldt niet alleen voor de 65plus medewerkers, maar ook onze opdrachtgevers, uitzendkrachten, samenwerkingspartners en vele anderen!

65plus: meer dan 45 jaar aan verhalen!

Daarom laten we iedere maand een van hen aan het woord in een column, welke u kunt lezen op www.65plus.nl/columns. Zo blikte onze directeur Ingrid Lingeman ter ere van het 45-jarig jubileum terug op een aantal memorabele momenten en schreef onze commercieel manager Stefan Sturtz over het ontstaan van 65plus Professionals. De oprichters van samenwerkingspartner KWIEK vertellen in hun column over waarom zij een platform voor senioren zijn gestart en Rob Mes schreef over het dilemma 'pensioen en dan?'. Journalist Wies Verbeek zet vanuit haar persoonlijke verhaal uiteen waarom 50-plussers zo belangrijk zijn op de werkvloer en loopbaanexpert Wendy Goudzwaard schrijft over jouw toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt.

Genoeg om te lezen dus! Houdt onze LinkedIn- en Facebook-pagina in de gaten voor de nieuwste columns en nieuwsupdates!

Wilt u in de tussentijd nog meer verhalen lezen? Ga naar www.65plus.nl/vedetten, waar onze uitzendkrachten vertellen over hun motivatie om aan het werk te blijven.