Dit zijn de leukste online activiteiten

Thuiszitten is voor velen van ons geen favoriete bezigheid. Toch is het in tijden als deze essentieel voor de gezondheid van niet alleen uzelf, maar ook van anderen. Om thuisblijven iets leuker te maken, zijn er gelukkig vele leuke online initiatieven! Wij zetten onze favorieten op een rij.

De Nachtwacht in uw woonkamer

We kunnen nu tijdelijk niet genieten van kunst in museumzalen, maar daar heeft het Rijksmuseum gelukkig een oplossing voor. Zij brengen hun collectie namelijk gewoon bij u thuis. Op hun website hebben zij verschillende mogelijkheden om het museum te bekijken. Ontdek de meesterwerken tijdens een digitale tour, of ga de diepte in met interessante video’s waarin de conservatoren korte verhalen vertellen over hun favoriete kunstwerken. Wilt u een digitaal bezoekje brengen aan ‘Neerlands’ trots? Ga naar rijksmuseum.nl/thuis


Virtueel genieten van Keukenhof

Keukenhof maakte eerder bekend dat de seizoensopening niet doorgaat door de huidige situatie. Dat neemt niet weg dat de prachtige plek vol staat met bloemen. Om iedereen toch nog te laten meegenieten delen zij daarom prachtige video’s van de bloemenweelde. Ontdek het op het Youtube-kanaal van Keukenhof.


Blijf in beweging

Thuiszitten hoeft niet te betekenen dat er geen beweging meer aan te pas komt. Met de handige video’s van Heel Nederland thuis in beweging heeft u uw portie dagelijkse beweging er in ieder geval opzitten. Ook via Fitchannel kunt u online en gewoon vanuit huis handige trainingen volgen, onder andere van topsporter Mark Tuitert. Leuk weetje: dit platform heeft de handen ineengeslagen met het magazine LINDA. en geniet u een maand gratis van het platform. Wilt u aan de slag? Ga naar de website van Fitchannel!