65plus draagt promoverend NAC Breda warm hart toe

Het is u vast niet ontgaan: de afgelopen weken vond de nacompetitie van de Eredivisie en Eerste Divisie plaats. NAC Breda – onze buurman – is afgelopen zondag gepromoveerd naar de Eredivisie! Wij feliciteren de voetbalclub met deze bijzondere prestatie.
 

NAC Breda heeft lange tijd in de Eredivisie gespeeld tot de club twee jaar geleden degradeerde naar de Eerste Divisie – de Jupiler League. Voor veel Bredanaars was dit een doorn in het oog. Het afgelopen seizoen heeft NAC Breda echter zo goed gespeeld, dat het in de nacompetitie terecht kwam. Afgelopen zondag won de club van N.E.C., zodat NAC Breda volgend jaar weer meespeelt in de Eredivisie. 
 

Uitzendbureau in stadion NAC Breda

Bij Uitzendbureau 65plus dragen wij NAC Breda een warm hart toe. De meest zuidelijke vestiging van Uitzendbureau 65plus is namelijk gevestigd op een wel heel bijzondere locatie: wij zijn gevestigd ín het voetbalstadion van Breda. In het Rat Verlegh Stadion hebben wij een prachtig kantoor waarbij wij vanuit één zijde uitkijken op het voetbalveld. Bovendien is Jopie Simons, front office medewerker bij onze vestiging in Breda, de allergrootse NAC Breda-fan.

Mede namens Jopie willen wij alle spelers, supporters en andere betrokkenen van harte feliciteren met de promotie naar de Eredivisie!