65plus In Goede Handen: arbeidsbemiddelaar van ondersteunde flexkrachten

Wilt u uw facilitaire werkzaamheden uit handen geven? Maak kennis met 65plus In Goede Handen, een van de nieuwe specialisaties van Uitzendbureau 65plus. Wij richten ons uitsluitend op de arbeidsbemiddeling van facilitaire, hospitality en dienstverlenende flexkrachten.

Uitzendbureau 65plus heeft in de afgelopen veertig jaar ruimschoots haar sporen verdiend in de arbeidsbemiddeling van mensen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt. Deze ervaren en gemotiveerde krachten gaan aan de slag in zeer diverse banen, waaronder banen met een dienstverlenend karakter. 
 

Sterk in ondersteunende medewerkers

Wij zijn al jaren sterk in het vinden en plaatsen van facilitaire en dienstverlenende medewerkers. Zó sterk, dat wij deze diensten extra onder de aandacht willen brengen met een eigen specialisatiewebsite. Op www.65plus.nl/facilitair kunnen Nederlandse werkgevers op zoek naar ondersteunende flexkrachten, zoals receptionisten, telefonisten, baliemedewerkers, secretaressen, gastheren of gastvrouwen, huismeesters, klusjesmannen, conciërges, portiers of suppoosten. Vertel ons wie u zoekt en wij leveren de kandidaten van uw keuze. Onze kandidaten kunnen op een flexibele, effectieve en kostenbesparende manier voor u werken, zowel voor langdurige als ad hoc opdrachten.
 

Lees de succesverhalen van opdrachtgevers

65plus In Goede Handen is met een uitgebreid kandidatenbestand met ervaren flexkrachten, een innovatieve aanpak en maatwerk service al sinds 1975 marktleider in de arbeidsbemiddeling van senioren. In welke branche u zich ook bevindt: 65plus In Goede Handen biedt u deskundige medewerkers met ervaring in facilitair, hospitality en dienstverlening. Zo leveren wij flexkrachten aan onder andere de volgende opdrachtgevers: Antoni van Leeuwenhoek, Veolia, Stayokay, Theater Hangaar, Tuvalu Media, Het Rembrandthuis, Gemeente Amsterdam, RAI Amsterdam en Rabobank. Benieuwd naar al onze opdrachtgevers? Bekijk onze referenties en lees enkele succesverhalen. 
 

Meer weten?

65plus In Goede Handen is dé flexpartner voor opdrachtgevers met facilitaire, hospitality en dienstverlenende vacatures. Wilt u meer informatie over 65plus In Goede Handen, neem dan een kijkje op www.65plus.nl/facilitair! U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze HR-specialisten: zij lichten de mogelijkheden graag aan u toe – of u nu werkgever of werkzoekende bent.