65plus Op de Weg: hét uitzendbureau voor chauffeursfuncties

Uitzendbureau 65plus laat u kennismaken met de specialisatiewebsite van 65plus Op de Weg. Zoekt u betrouwbare en ervaren chauffeurs? 65plus Op de Weg biedt u de juiste personele oplossingen en brengt u verder. Veel verder.

Al meer dan veertig jaar maakt Uitzendbureau 65plus de match tussen opdrachtgevers en ervaren flexkrachten die aan de slag willen in de goederentransport of het personenvervoer. Deze medewerkers hebben de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, maar zij willen nog graag de handen uit de mouwen steken. Via Uitzendbureau 65plus kunnen zij aan de slag als chauffeur in de transport- en vervoerssector. 
 

Groot bestand met uiteenlopende chauffeurs

In de loop der jaren hebben wij ons steeds meer toegelegd op bepaalde functieprofielen en vakgebieden, waaronder goederentransport en personenvervoer. Wij hebben een groot bestand opgebouwd met ervaren, betrouwbare en gemotiveerde koeriers, chauffeurs B/BE, chauffeurs personenvervoer, bijrijders, privéchauffeurs, directiechauffeurs, valet parkers, hikers en heftruckchauffeurs. Stuk voor stuk beschikken zij over aantoonbare jarenlange rijervaring en veel schadevrije jaren. En helemaal prettig: al deze flexkrachten hebben wij nu verzameld op onze nieuwe specialisatiewebsite www.65plus.nl/chauffeurs
 

Deze opdrachtgevers gingen u voor

Geef aan wat voor medewerkers u zoekt en wij stellen u de juiste flexwerkers voor. Zo leveren wij chauffeurs aan opdrachtgevers als GLS, Connexxion, Autohopper, MAN, Medipoint, Medicura, Motorhuis, TAXI TCA, Stern en meer. Veel meer. Bekijk een overzicht met onze opdrachtgevers en lees van enkele opdrachtgevers hun ervaringen met 65plus Op de Weg. Wij zijn uw ideale samenwerkingspartner die u vooruit helpt.
 

Meer informatie

65plus Op de Weg is dé flexpartner voor opdrachtgevers met transport- en vervoersvacatures. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie over www.65plus.nl/chauffeurs en bekijk onze informatie voor werkgevers en voor werkzoekenden. Uiteraard kunt u voor aanvullende vragen en voor advies terecht bij onze HR-specialisten. Neem contact met hen op en zij lichten een en ander graag aan u toe.