De voordelen van valet parking

Organiseert u een evenement of bent u eigenaar van een grote parkeerplaats? Dan wilt u uw gasten goede parkeermogelijkheden aanbieden. Maak bijvoorbeeld gebruik van valet parking. Dit zijn volgens 65plus Op de Weg de voordelen van valet parking.

U wilt uw gasten op een nette manier behandelen. Via valet parking kunnen bezoekers hun auto achterlaten bij de ingang van een evenement of feest en direct naar binnen gaan. Het vinden van valet parkers kan heel eenvoudig via 65plus Op de Weg. Kiest u voor valet parking, dan zijn er diverse voordelen.
 

Kostenbesparend

In eerste instantie verwacht men dat valet parking een dure kostenpost is. Toch kan het gebruik van valet parking u veel geld besparen. Want wanneer u gasten ontvangt die tientallen euro’s betalen om in een garage te parkeren, is de kans groot dat ze vroeger weggaan en dat kopje koffie na het eten laten schieten. Voor restauranteigenaren is dit bijvoorbeeld een gemiste kans. 
 

Snel op uw bestemming

Een ander groot voordeel van valet parking is tijdwinst. Tijd is geld en wachten op een shuttlebus is niemands favoriete hobby. Ook voor uw bedrijf scheelt het tijd, aangezien het regelen van een parkeeraanbieder niet nodig is wanneer u gebruikmaakt van valet parking. Eventuele bagage hoeft op deze manier ook niet in en uit de auto gedragen te worden.
 

Veilig tegen diefstal

Steeds vaker wordt er bij evenementen, beurzen, vliegvelden en hotels valet parking aangeboden. De voertuigen worden dan naar een bepaalde plek gereden die exclusief gebruikt wordt door dat bedrijf. Het voordeel hiervan is dat u er zeker van bent dat uw auto veilig staat. De meeste parkeergarages of parkeerplaatsen staan namelijk onder 24/7 toezicht. 
 

Voorkom autoschade

Tot slot bent u bij het gebruik van valet parking verzekerd dat er niets met uw auto gebeurt. Wanneer u uw sleutel afgeeft, kunt u erop rekenen dat de inparkeermedewerker uw auto netjes op de parkeetplaats zet. Dit is de garantie die vrijwel iedere aanbieder geeft. Onze valet-parkeerders hebben jarenlange ervaring en zullen niet snel schade rijden aan uw voertuig. 
 

Valet parking via 65plus Op de Weg

Runt u een bedrijf op een plek waar parkeren niet eenvoudig is, of waar parkeerkosten erg hoog zijn? Dan kunt u ervoor kiezen om het parkeren van de auto’s van gasten over te laten aan betrouwbare medewerkers. Kies voor valet parkers van 65 Op de Weg. Al jaren bieden wij ervaren chauffeurs in de transportsector, waaronder valet parkers. Meer weten? Neem contact op met onze HR-specialisten.