In het najaar verschijnt The Voice Senior

The Voice of Holland is een grote tv-hit: de talentenjacht is momenteel in het achtste seizoen. Onlangs heeft producent Talpa aangegeven met een nieuwe versie van The Voice of Holland te komen: The Voice Senior.

Televisietalentenjacht The Voice is razend populair – niet alleen in Nederland. Zo wordt The Voice al in 150 landen wereldwijd uitgezonden en is er zelfs een spin-off van de populaire zangwedstrijd: The Voice Kids. Zoals de naam doet vermoeden, kunnen kinderen tot en met 14 jaar oud zich aanmelden en meedingen naar de befaamde titel The Voice of Holland. De kindereditie van The Voice is in bijna veertig landen te zien.
 

Zangtalenten van 60 jaar of ouder

Producent John de Mol van Talpa bedacht de talentenjacht samen met zanger Roel van Velzen. De Mol wil aan het rijtje een nieuwe editie toevoegen: The Voice Senior. Mensen van 60 jaar of ouder kunnen zich aanmelden en deelnemen aan deze televisietalentenjacht. Nederland krijgt de wereldpremière die in het najaar van 2018 wordt uitgezonden door RTL 4.
 

Aanmelden voor The Voice Senior

Wilt u deelnemen aan The Voice Senior of kent u iemand die absoluut moet deelnemen? Mensen van 60-plus kunnen zich nu aanmelden via de website van The Voice. Wie weet zien wij u in het najaar op televisie! 

Bron: Algemeen Dagblad