Interview NPO Radio 1 met uitzendkracht 65plus

NPO Radio 1 interviewde deze week Phil Kleingeld, een 69-jarige uitzendkracht van Uitzendbureau 65plus. In het interview vertelt Kleingeld over zijn beweegredenen om door te werken na de AOW-gerechtigde leeftijd. Lees hier meer.

We worden met z’n allen steeds ouder, zo blijkt uit recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). NPO Radio 1 besteedde aandacht aan dit onderwerp. In het programma De Ochtend stelden ze de vraag: ‘We worden allemaal ouder; wat zullen we eens met al die tijd gaan doen?’. Een van de personen die wordt ondervraagd, is de 69-jarige Phil Kleingeld.
 

Sociale behoeften

Kleingeld werkt via Uitzendbureau 65plus als interim directeur bij een verpakkingsbedrijf in Hardinxveld-Giessendam. De 69-jarige werkt met alle plezier, want naast dat hij het leuk vindt, haalt hij er zijn sociale behoeften uit. Daarnaast heeft hij tal van vrijetijdsbestedingen die hij – als hij eenmaal stopt met werken – op kan pakken.
 

Luister het interview terug

Benieuwd naar het interview? Beluister het terug via de website van NPO Radio 1. Beluister het tweede geluidsfragment (zonder (2)-aanduiding), en het interview vangt aan tot minuut vier. Wilt u werken als uitzendkracht bij Uitzendbureau 65plus? Of wilt u werken met de ervaren en gemotiveerde medewerkers van ons uitzendbureau? Schroom niet en neem contact op met onze HR specialisten. Zij lichten de mogelijkheden graag aan u toe!

Bron: NPO Radio 1