Vakantiekracht nodig? Huur een flexkracht in via Uitzendbureau 65plus

Zit u met de handen in het haar terwijl het halve bedrijf op vakantie is en loopt de werkdruk de spuigaten uit? Bekijk dan direct de ervaren vakantiekrachten van Uitzendbureau 65plus en geniet van onze bekwame en flexibele flexkrachten.

Uitzendbureau 65plus is dé specialist voor ervaren flexkrachten, ook tijdens de vakantieperiode. We bieden werkgevers dan ook volop mogelijkheden om tijdens de vakantieperiodes snel te beschikken over een ervaren vakantiekracht voor uw bedrijf.


Wij hebben de perfecte vakantiekracht in huis

Hierbij bieden we flexkrachten voor allerlei sectoren en functiegebieden. Van vakantiekracht voor de horeca tot het toerisme en van de agrarische sector tot administratie, wij hebben de geschikte kandidaat voor u in huis.


Goedkope & flexibele vakantiekrachten

Onze vakantiekrachten zijn flexibel en snel inzetbaar zodat u op korte termijn over een extra set handen op de werkvloer beschikt. Een service waarmee we u ontzorgen én die ook prijstechnisch zeer aantrekkelijk is. Wist u bijvoorbeeld dat u in de actiemaanden 10% extra korting krijgt op het uitzendtarief van onze vakantiekrachten?

Ga nu naar onze actiepagina via deze link en vraag direct uw voordeel aan bij het inhuren van een vakantiekracht of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.